Enric Piguillem: 'L'objectiu és no perdre mai l'objectiu general de l'esport'.


  • Comparteix:

Segura i Sanjuan disputen el Campionat de Catalunya de menors

Segura i Sanjuan disputen el Campionat de Catalunya de menors

Els genets santcugatencs Rai Segura i Andrea Sanjuan disputen aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de menors. El director de l'escola, Enric Piguillem, confia en les possibilitats dels seus alumnes per fer un bon paper a les instal·lacions del Cava de Girona.

Rai Segura, en categoria infantil, i Andrea Sanjuan, en categoria cadet, han acumulat molt bons resultats durant tota la temporada. És per això que aquest cap de setmana disputaran la final.

El campionat es divideix en dues fases: dissabte, els genets disputen la final per equips. En aquesta final, el conjunt ha d'intentar sumar el màxim de punts per dues raons. D'una banda, per proclamar-se campió de Catalunya, i de l'altra, perquè diumenge, en la final individual, cada genet parteixi amb els punts acumulats, individualment, el dia anterior.

El director de l'Escola de l'Hípica Collserola, Enric Piguillem, explica els objectius per aquest campionat.

Enric Piguillem

L'objectiu és no perdre mai l'objectiu general de l'esport, de participar i esforçar-te al màxim. Si guanyem perfecte, si no, amb l'esforç d'haver lluitat ja n'hi haurà prou.



Aquest cap de setmana a les instal·lacions del Cava de Girona, els santcugatencs Rai Segura i Andrea Sanjuan intentaran proclamar-se campions de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.