L'Hípica Collserola a l'Equus de Girona


  • Comparteix:

L'Equus es disputa aquest any a Girona

L'Equus es disputa aquest any a Girona

Els genets de l'Hípica Collserola participen diumenge i dilluns al campionat Equus que des de divendres es disputa a la Fira de Girona. L'equip santcugatenc competeix diumenge en la modalitat de doma clàssica dins del Campionat de Catalunya de Kurs i dilluns en el Campionat Copa Equus de Carrousels.

Tres són els genets que participen a la prova de diumenge puntuable pel Campionat de Catalunya de Kurs. Carlota Piguillem, Paco González i Andrea Sanjuan seran els representants locals. Tots tres arriben amb opcions de medalla. El director de l'Hípica Collserola, Enric Piguillem, creu que hi ha molts condicionants que poden fer variar la classificació final.

Enric Piguillem

Tots tres estan molt ben classificats, però la prova és en un lloc tancat, amb 5.000 persones i no saps com reaccionarà el cavall.









Demà es disputa el Campionat Copa Equus de Carrusels, on l'Hípica Collserola també hi participa com a convidada d'honor, ja que porta cinc anys guanyant l'or. En aquesta modalitat participen entre sis i deu genets. Una prova on la coordinació en els equips és clau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.