Molt més que una 8a plaça a l'Estatal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El santcugatenc Rai Segura ha estat seleccionat per la Federació Espanyola d'Hípica com a genet d'elit després d'aconseguir la 8a plaça en el Campionat Estatal celebrat aquest cap de setmana a la localitat gaditana de la Dehesa de Montemedio. Ara Segura entrarà a formar part de l'equip de joves promeses que la Federació pretén formar i promocionar.

Pel genet de l'Hípica Collserola la 8a plaça aconseguida a l'Estatal significarà un nou pas endavant en la seva curta carrera professional. Segura ha estat seleccionat per la Federació per entrar en el programa de genets d'elit. El que suposa formar part d'aquest equip ho explica el seu entrenador, Enric Piguillem.

Marc Piguillem

Li posaran un equip de psicòlegs, dietistes i entrenadors al seu voltant per fer-li un seguiment individualitzat peruqè pugui explotar el seu talent.



El propi protagonista ha vist recompensat tot l'esforç i el treball realitzat. El genet, Rai Segura, es mostra molt content per haver aconseguit aquesta oportunitat.

Rai Segura

M'han dit que segurament ho farien. M'ha fet molta il·lusió i estic molt content.





La propera competició per a Rai segura i d'altres genets de l'Hípica Collserola serà el proper 22 d'octubre en el Campionat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.