El Junior femení d'hoquei herba s'estrena amb victòria a Divisió d'Honor

El Junior femení d'hoquei herba guanya (3-2) la Reial Societat en el seu primer partit de lliga a Divisió d'Honor. Els gols de Berta Queralt, Andrea Puig i Mariona Serrahima han ajudat les blau-i-negres a aconseguir la primera victòria a Divisió d'Honor.

El Junior ha pogut combatre les adversitats meteorològiques i s'ha imposat davant el subcampió de la temporada passada. Tot i que la Reial Societat s'ha mostrat insistent en atac durant els primers instants de partit, Berta Queralt ha marcat el primer gol del matx al minut 5.

Les santcugatenques han augmentat la pressió a la línia ofensiva i han centrat el seu joc en l'àrea contrària. No ha estat fins el minut 9 del segon quart que la Reial Societat ha aconseguit empatar el matx amb un gol de Paula Forte. Tres minuts més tard, Andrea Puig ha aprofitat un refús de la portera rival per anotar el segon gol local, però les basques han reaccionat ràpid i Maite Telleriza ha marcat la diana de l'empat (2-2) abans d'acabar la primera meitat.

A la represa el Junior s'ha mostrat insistent en atac i Mariona Serrahima ha aprofitat l'embranzida local per marcar el gol de la victòria (3-2). Durant el darrer quart, cap dels dos conjunts no ha pogut mostrar les seves qualitats degut a la pluja, que ha evitat que la pilota rodés i ha alentit el joc.

L'entrenador del Junior femení d'hoquei herba, Juanma Mas, creu que era important començar guanyant a casa.

Juanma Mas

La lliga té 11 finals fins el Nadal i aquesta era la primera. Era important començar guanyant a casa, sobretot a un equip que la temporada passada ens va eliminar a les semifinals de play off.

La propera setmana les blau-i-negres es veuran les cares amb l'Atlètic de Terrassa.