La jugadora aleví Clara Escudé debuta amb només 13 anys a l'Ok Lliga


  • Comparteix:

La segona per la dreta és Clara Escudé / Font: Patí Hoquei

La segona per la dreta és Clara Escudé / Font: Patí Hoquei

La jugadora aleví del Patí Hoquei Club Sant Cugat Clara Escudé ha debutat amb només 13 anys amb el primer equip aquest diumenge davant el Santa Maria del Pilar a la setena jornada d'OK Lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal. Escudé ha substituït Cristina Elié a la segona meitat i ha completat una bona actuació sense encaixar cap gol.

Fet insòlit a l'OK Lliga d'hoquei patins amb el debut de la portera més jove de la història en aquesta competició. La jugadora aleví de 13 anys Clara Escudé és la protagonista després d'ocupar la porteria vermell-i-negra a la segona meitat quan Cristina Elié havia rebut la targeta blava. Just sortir i sense poder escalfar, la jove portera va aturar una falta directa de l'equip madrileny.

Les visitants posaven a prova la resistència d'Escudé que va edixar la porteria sense encaixar cap gol i a més el Patí Hoquei va guanyar per 2 a 1. L'entrenador de l'equip, Pep Mateo, destaca les intervencions d'Escudé.

Pep Mateo

La Clara Escudé va fer una gran actuació. Ho va aturar tot.


Mateo augura un futur important d'aquesta jugadora, però de moment cal tocar de peus a terra. El tècnic del Patí Hoquei creu que Escudé pot tenir més oportunitats durant la temporada.

Pep Mateo

Té molt camí per endavant. Tindrà més opcions de venir amb el primer equip.


Escudé tornarà a jugar amb l'aleví A integrat per nois i que s'han classificat per disputar la Preferent, fase prèvia del Campionat de Catalunya.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.