El Junior empata davant el CD Terrassa i frega el pas a semifinals


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Enrico Hockey

Imatge d'arxiu / Font: Enrico Hockey

L'equip masculí del Junior empata (2-2) davant el CD Terrassa a la tercera jornada de la fase de grups del Campionat de Catalunya d'hoquei sala. El partit, disputat a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa, acosta una mica més els blau-i-negres a les semifinals, l'objectiu marcat.

El Junior en tindrà prou empatant divendres vinent davant l'Atlètic Terrassa per classificar-se per les semifinals del Campionat de Catalunya de 1a d'hoquei sala. Els de Joan Vidal, de fet, podrien arribar a classificar-se en cas de derrota si el seu gol average és millor que el del CD Terrassa, tercer classificat del grup. En aquestes dues situacions, els blau-i-negres serien segons de grup, però si guanyen l'Atlètic, seran primers.

L'entrenador del Junior d'hoquei sala, Joan Vidal, adverteix que tot i que l'equip està millorant, serà un partit molt difícil davant el que considera el millor equip català de la disciplina.

Joan Vidal

La preparació l'estem tenint amb els partits que estem jugant i cada cop estem millor. Però serà molt difícil contra l'Atlètic, són els mestres d'aquest esport.


El partit es disputarà divendres a les nou del vespre al Pavelló de Can Salas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.