El PHC Sant Cugat s'imposa al Mieres en un partit trepidant

El Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha sobreposat a la baixa d'Eloy Gaspar i a un gran Mieres i ha tornat al camí de la victòria (5-4) després de tres derrotes consecutives a la jornada 15 de Primera Divisió. Els vermell-i-negres han remuntat amb dos gols als últims minuts i sumen tres punts importantíssims per recuperar la tranquil·litat a la classificació.

El PHC Sant Cugat ha dominat els primers 25 minuts davant un Mieres que ha plantat molta cara. Recolzat en els més joves de la seva plantilla, l'equip de Lluís Galbas s'ha posat per davant mitjançant un penal transformat per David Yepes al minut 3. Edgar Peralta, però, ha empatat quan només faltaven tres minuts per al descans mitjançant també una pena màxima. L'empat no ha afectat els santcugatencs, que s'han tornat a posar per davant gràcies a un fort xut de Pau Gilabert.

A la represa, els dos equips han trobat amb més facilitat el camí del gol. Primer, Javier Quintanal ha col·locat l'empat amb una jugada individual des de darrere la porteria, que Ignasi López ha respost amb un gol aprofitant un rebot del porter visitant i ha posat els santcugatencs de nou per davant al marcador. Però un doblet d'Edgar Peralta, el primer des del punt de penal i el segon en una gran jugada individual al contraatac, ha capgirat completament el partit. A més, en la mateixa jugada, Joan Farnés ha vist la targeta blava.

Amb un jugador menys i per sota al marcador, als de Lluís Galbas se'ls posava molt complicat treure els tres punts, però David Yepes s'ha tret del barret una falta directa que ell mateix ha transformat per empatar. Tres minuts després, un gran revers d'Ignasi López ha donat la victòria definitiva al Patí Hoquei Club Sant Cugat.

L'entrenador vermell-i-negre, Lluís Galbas, destaca que els més joves de l'equip han respost per aconseguir una victòria important.

Lluis Galbas

Després de dos partits sense l'Eloy, els joves ho han tirat endavant, tot i que en alguns moments ens ha costat. El Mieres juga molt bé i competeix molt bé. Però l'important era la victòria.

La setmana vinent, els vermell-i-negres descansen. El proper partit serà el 21de febrer a la pista del Lloret Vila Esportiva.