El PHC Sant Cugat femení inicia la segona volta a casa davant un rival assequible


  • Comparteix:

Imatge de l'últim partit en què el PHCSC va puntuar

Imatge de l'últim partit en què el PHCSC va puntuar

El femení del Patí Hoquei inaugura la segona volta de l'OK Lliga com a local i davant el CH Mataró aquest dissabte a les nou del vespre. El conjunt santcugatenc, motivat i amb ganes de sumar, necessita agafar aire abans dels pròxims partits en què se les veurà amb els dos primers classificats, Manlleu i Voltregà. El tècnic Jaume Oms disposa de tot l'equip al complet.

Passar full a la primera volta és el propòsit de les noies del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que obren la segona part del campionat a casa i amb la moral necessària per capgirar la situació. L'equip de Jaume Oms, que de moment amb el nou tècnic a la banqueta ha aconseguit un punt de l'empat (0-0) amb el Vilanova, necessita començar a sumar.

El PHC Sant Cugat és penúltim amb vuit punts i rep un Mataró, cinquè amb 19, que en l'anada el va superar (5-4) en un matx estrany. Les mataronines, un conjunt jove que destaca per ser un bon bloc, estan fent una bona campanya, tot i així Oms confia a treure algun punt d'aquest partit.

Jaume Oms

Espero un partit ajustat. Les defenses s'imposaran als atacs. Mirarem de fer una defensa forta i aprofitar els contraatacs que tinguem.


El partit entre santcugatenques i mataronines es jugarà al pav 2 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.