El PHC Sant Cugat posa a prova el valor local del pav 2 contra el Blanes


  • Comparteix:

El Patí Hoquei rep un rival directe a la classificació

El Patí Hoquei rep un rival directe a la classificació

El Patí Hoquei Club Sant Cugat avalua la importància del factor local del pav 2 de la Rambla del Celler contra el Blanes en un duel de la part mitja de la classificació de Primera Divisió. Els santcugatencs reben els de la Selva dissabte a dos quarts de nou del vespre, un Blanes que compta amb el pitxitxi destacat de la categoria, Alexandre Francesc Cantero. David Yepes, amb molèsties, serà dubte per als de Galbas, que tindrà la baixa per sanció d'Ignasi López.

El Patí Hoquei té una baixa sensible, la d'Ignasi López, i l'opció de tenir-ne una altra, la de David Yepes. Els santcugatencs, això sí, tenen la fórmula per vèncer un jove Blanes que tenen en Cantero, màxim anotador fins ara de Primera Divisió amb 35 gols, a 11de distància del seu perseguidor immediat, el seu principal perill. A l'anada els de Lluís Galbas van superar els de la Selva per un sol gol i treballant de valent per treure els tres punts.

Al partit de tornada les situacions han canviat i ara tots dos equips esperen sumar els punts suficients per oblidar-se de fer comptes de permanència i provar d'apropar-se al màxim al grup que lidera la categoria de plata de l'hoquei estatal. Malgrat no jugar per sanció, Ignasi López avisa del perill de Cantero i també de Nicolás Alejandro Carmona, els dos homes que considera més productius a nivell ofensiu. Ara bé, López creu que si el Patí Hoquei fa el seu partit és candidat a sumar els tres punts.

Ignasi López

Vam fer un bon partit, és un equip bastant jove com nosaltres, però crec que jugant bé no tindrem problemes per sumar els tres punts.


El Patí Hoquei és vuitè amb 23 punts, mentre que el Blanes és novè, amb 19.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.