El Junior es queda a un pas de l'empat però perd davant el Club de Campo

El Junior cau (0-2) davant el Club de Campo a la 13a jornada de la Divisió d'Honor masculina d'hoquei herba. Els de Jorge Dabanch han tingut a la mà l'empat, però els madrilenys han acabat enduent-se la victòria, que deixa els blau-i-negres gairebé sense opcions de classificar-se per a la Final Four.

El Junior rebia la visita d'un dels quatre grans de la competició, el Club de Campo. Un equip amb molt poder econòmic, encarnat en la seva tripleta d'argentins, especialment un Lucas Vila que ha mostrat la seva qualitat durant tot el matx. Els blau-i-negres han mantingut el tipus durant els primers instants, mentre cap dels dos equips s'acostava amb perill.

Un penal còrner transformat per Leandro Tolini, el màxim golejador de la competició, al segon quart ha posat per davant els madrilenys. El Junior ha intentat respondre i una jugada de Javi García ha estat a punt de posar l'empat al marcador. Els visitants s'han defensat bé fins al descans i el resultat no s'ha mogut.

Al tercer quart, els blau-i-negres ho han intentat, però, quan han trobat el fons de la porteria en un revers de Nil Marí, l'àrbitre ha anul·lat la jugada per incomplir la regla dels cinc metres al servir una falta. Al Junior no li ha quedat més remei que anar a buscar el gol a la desesperada. Ho ha tingut quan Edu Garriga ha robat la pilota molt amunt i l'ha entregat a Nil Marí, que ha rebut falta dins l'àrea. Desgraciadament pels blau-i-negres, Javi García no ha pogut superar Borja Zumalacarregui. L'error ha estat un cop moral per al Junior, que ha vist com Álvaro Iglesias aprofitava els espais per marcar el segon.

L'entrenador del Junior, Jorge Dabanch, assegura que l'efectivitat ha marcat la diferència.

Jorge Dabanch

L'equip sempre dóna la cara. El partit ha sortit com havíem plantejat i hem tingut les oportunitat. Però ells han marcat i s'han endut el partit.

La setmana vinent, els blau-i-negres visiten el Jolaseta a la 14a jornada de Divisió d'Honor masculina.