El PHC Sant Cugat perd davant el Sant Feliu tot i disposar d'opcions fins el final

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí planta cara davant el Sant Feliu, però suma la segona derrota consecutiva (3-4) en la 24a jornada de la Primera Divisió. Els vermell-i-negres han anat a remolc durant tot el matx, però han disposat d'oportunitats per arribar a empatar en més d'una ocasió. En els últims instants el conjunt santcugatenc ha tancat l'equip rival amb l'opció d'igualar a 4, però finalment els tres punts han marxat cap a Sant Feliu.

Partit igualat des de l'inici, però en el minut quatre una targeta blava d'Ignasi López ha provocat una falta directa amb la què el visitant David Ros ha avançat el seu equip. Els santfeliuencs han tingut una nova ocasió, però més clara ha estat la dels vermell-i-negres que han topat amb el pal. En el minut 19 i després d'una recuperació Frederic Hinojal ha posat el 0 a 2 en quedar-se sol davant el porter local. El PHC Sant Cugat ha reaccionat i, després d'un penal errat per Eloy Gaspar, el mateix jugador ha trobat espai per escurçar distàncies. Abans del descans, un nou penal per als locals ha estat una oportunitat desaprofitada que hauria suposat l'empat.

El segon temps ha començat amb un nou penal fallat pels vermell-i-negres i la reacció del Sant Feliu ha arribat amb un nou contraatac culminat per David Ros que ha fet l'1 a 3. De nou amb el partit coll amunt, els locals han trobat el camí del gol mitjançant un xut d'Ignasi López. Amb el 2 a 3 tots dos equips buscaven la porteria rival, però ha estat el visitant Oriol Garcia que ha tornat a ampliar l'avantatge.

A tres minuts per al final ha tornat a arribar l'emoció al pav 2 amb el gol de Joan Farnés i amb l'empenta local Brandon Carrara ha pogut empatar, però el seu xut ha anat al pal. En l'última jugada el Sant Feliu ha fallat un penal i el partit ha acabat amb el 3 a 4.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, creu que el seu equip ha estat bé i que han merescut sumar un punt.

Lluís Galbas

Crec que pels mèrits de l'equip no mereixíem perdre, potser tampoc guanyar, per tant el resultat més just era un empat. Ens costa fer gols.

El proper rival del PHC Sant Cugat serà el SHUM Maçanet la setmana vinent.