El PHC Sant Cugat aconsegueix l'empat contra el segon classificat


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (3-3) contra el Shum Maçanet, segon classificat, en partit corresponent a Primera Divisió. El primer temps ha estat marcat per les poques oportunitats tant d'una com l'altre banda i en el segon ha estat quan tots dos equips s'han estirat i han buscat la victòria sense sort, repartint-se els punts.

S'han avançat els visitants però Bernat Tobías ha fet l'empat abans d'arribar al descans. En el primer temps cap dels dos equips no ha tingut moltes més ocasions que les que ha aconseguit marcar. En el segon temps, Joan Farnés ha posat per davant els santcugatencs aprofitant un bola servida des de banda dreta. Amb el marcador a favor dels vermell-i-negres, Eloi Gaspar ha fet el tercer amb un strock, però els àrbitres han anul·lat el gol en considerar que els jugadors santcugatencs s'havien avançat de la línia abans de tir de Gaspar. A la següent jugada, els visitants han aconseguit el gol de l'empat i seguidament han fet el tercer per indignació dels seguidors santcugatencs que veien com el partit passava d'estar gairebé sentenciat a posar-se per darrera en el marcador. però els vermell-i-negres no han abaixat els braços i Pablo Soler ha fet el gol de l'empat que salvava un punt per als santcugatencs.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, creu que els àrbitres els han perjudicat clarament amb les seves decisions.

Lluís Galbas

És una llàstima perquè els àrbitres ens han perjudicat clarament i han pres decisions desencertades per falta de nivell.


L'empat deixa els santcugatencs en 8a posició amb 27 punts mentre que el Shum Maçanet continua 2n amb 44. Ara la competició s'atura fins el segon cap de setmana d'abril quan els de Lluís Galbas visitaran el FC Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.