El júnior A del PHC Sant Cugat, classificat per al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Júnior A del PHCSC

Júnior A del PHCSC

El júnior A del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha classificat de forma matemàtica per al Campionat de Catalunya quan encara li resten tres partits per disputar de la segona fase de Preferent. Els santcugatencs seran un dels vuit equips que formaran part del torneig, que es disputarà el 24, 25 i 26 d'abril a Cambrils. Els altres dos conjunts classificats a hores d'ara són el FC Barcelona i el Lloret.

El treball al planter del Patí Hoquei segueix donant fruits. L'últim, una generació de gran qualitat que s'està erigint com una de les dominadores, la júnior. L'equip A no ha necessitat acabar la segona fase per classificar-se per al Campionat de Catalunya. A hores d'ara, lidera el grup P2 i té una diferència amb el cinquè classificat, el primer que no té bitllet per al torneig català, de 12 punts. En el mateix grup, Vic, Caldes i Noia ho tenen tot de cara per ser els tres equips que obtinguin la classificació per al campionat. El Patí Hoquei Club Sant Cugat jugarà els tres darrers partits de la segona fase contra Mataró i Castellar, de la part baixa, i contra el Caldes, el tercer.

Però l'èxit del Patí Hoquei no acaba aquí. A l'altre grup, el P1, el Barça i el Lloret ja han certificat el pas, i el Tordera té quasi bé el tercer lloc assegurat. Ara bé, a la quarta posició hi opten quatre equips, entre ells, malgrat que de forma remota, el júnior B vermell-i-negre, un resultat de mèrit tenint en compte que es tracta d'una plantilla farcida de jugadors de primer any i juvenils. De fet, entre els 16 equips que formen la Preferent, el Patí Hoquei Club Sant Cugat és l'únic que aporta dos equips.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.