Primer assalt per al femení del PHC Sant Cugat en la lluita per mantenir-se


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat inicia aquest dissabte la seva particular lluita per assolir la permanència a l'OK lliga femenina amb la visita al pav 2 de l'Alcorcón en la 19a jornada del campionat. Les de Jaume Oms, penúltimes i en plaça de descens, reben un rival directe que aquesta temporada està patint més del que està acostumat.

Les pròximes jornades són vitals per al PHC Sant Cugat que necessita sumar punts com més aviat millor per no patir fins l'últim moment. L'equip està amb ganes d'afrontar la recta final i per començar aquest dissabte se les veuran amb un Alcorcón que suma 18 punts i és desè.

Les madrilenyes, campiones d'Europa la temporada 2013-14, no van poder passar de l'empat (1-1) a casa, però són un bon bloc, d'aquí que la jugadora del PHCSC, Anna Espriu, mostri el seu respecte pel rival.

Anna Espriu

A l'Alcorcón no l'hem de subestimar. Vénen d'un viatge en autobús, a més juguem a casa i això són punts a favor.


El tècnic santcugatenc, Jaume Oms, disposarà de totes les jugadores per afrontar aquest partit, que té Lucia Martínez per l'Alcorcón amb 11 gols, i la local Maria Rosa Tamburini amb 10, com a màxims exponents atacants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.