Un PHC Sant Cugat ple de baixes perd a Alcobendas

El PHC Sant Cugat no ha pogut sumar a la pista de l'Alcobendas

El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (5-3) a la pista de l'Alcobendas, situat just per sobre seu a la classificació, a la 23a jornada de la Primera Divisió. Els de Lluís Galbas han notat les baixes de David Yepes, Pau Gilabert i Joan Farnés, que estan disputant el Campionat de Catalunya júnior, la de Pablo Soler sancionat, i la de Ramon Gascón, que segueix de baixa.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visitava un dels seus rivals directe a la classificació, l'Alcobendas, amb la intenció de reafirmar les bones sensacions que havia deixat el cap de setmana passat davant l'Areces. Però les nombroses baixes han posat molt difícil als vermell-i-negres imposar-se a un equip de similars característiques i han acabant claudicant.

Al primer temps, una sola diana, obra de Marcos Villanueva per part dels madrilenys. A la segona, però, els dos equips han afinat la punteria i han començat a caure els gols. Ernesto Carmona ha marcat de penal el segon de l'Alcobendas i Ignasi López ha trobat ràpidament la resposta pels santcugatencs en només dos minuts de la segona part. 10 minuts després, dues faltes directes transformades, una de l'Alcobendas, de Javier Jurado, i una dels vermell-i-negres, d'Adrià Pinto, han sumat un gol al marcador de cada equip (3-2).

Els santcugatencs no aconseguien empatar el partit i menys encara quan Marcos López i Mario Martínez han marcat dos gols més pels madrilenys. Bernat Tobias ha retallat distàncies, però ja era massa tard.

L'entrenador vermell-i-negre, Lluís Galbas, assenyala que els seus jugadors han fet un gran partit tot i els contratemps.

Lluís Galbas

Hem fet un gran partit. El Jorge Rivero ha fet un gran partit, hem fet debutar el Xavier Vernet, de només 17 anys. Era difícil, els àrbitres ens han apretat molt i jugàvem a fora. Però estic molt content.

La setmana vinent, els de Lluís Galbas reben el Burguillos a la 24a jornada de Primera Divisió.