El PHC Sant Cugat rep el Burguillos, avantpenúltim amb la permanència en joc


  • Comparteix:

El Patí Hoquei torna al pav 2 per rebre un equip al llindar del descens

El Patí Hoquei torna al pav 2 per rebre un equip al llindar del descens

Un Patí Hoquei Club Sant Cugat sense res en joc s'enfronta al Burguillos, avantpenúltim de Primera Divisió que es juga part de les seves opcions de salvació al pav 2 de la Rambla del Celler. El partit, que es disputa aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre, enfrontarà l'equip santcugatenc a un jove conjunt format per jugadors sorgits del planter de clubs catalans. L'equip extremeny intenta mantenir la plaça a la categoria de plata de l'hoquei estatal en el seu primer concurs a la competició.

Dos equips amb dues necessitats diferents enfronten els seus estats d'ànim a l'avantpenúltima jornada de lliga. El Patí Hoquei Club Sant Cugat espera mantenir el to evolutiu en joc i rendiment fins a final de curs, més encara amb la notícia coneguda aquesta setmana en què s'ha sabut que Lluís Galbas deixarà el càrrec de primer entrenador per l'arribada de Francesc Sucarrats. Aquest és el factor motivacional per a una plantilla que ja no s'hi juga res, i que sap que acabarà la competició en terra de ningú.

En canvi, el rival d'aquesta jornada lluita per mantenir el seu peculiar projecte a la segona divisió estatal d'hoquei patins. El Burguillos patina a cavall entre Extremadura i Catalunya. L'equip extremeny es nodreix de joves jugadors dels principals clubs de formació catalans, atrets per l'oportunitat de poder jugar a una categoria competitiva com la Primera Divisió. A hores d'ara, i quan resten nou punts en joc, el Burguillos és avantpenúltim a sis punts de la salvació, que la marca el Mieres.

El jugador del Patí Hoquei, Bernat Tobías, creu que no serà un partit fàcil, però que l'obligació del seu equip és provar de competir al millor nivell possible.

Bernat Tobías

Serà difícil, no ens juguem res però aquests últims partits volem fer-ho bé, donar la cara i sobretot a casa.


A l'anada va quedar palesa la superioritat vermell-i-negra, amb un clar triomf per 2 gols a 5. Per al partit d'aquesta jornada, Lluís Galbas comptarà amb l'única i ja coneguda baixa de Ramon Gascón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.