Un golàs d'Anna Espriu a l'últim minut manté l'esperança del PHC Sant Cugat

Un gol d'Anna Espriu a 41 segons per al final dóna l'empat (1-1) al PHC Sant Cugat davant el Girona HC i manté les esperances de les vermell-i-negres de salvar la categoria a l'Ok Lliga. Amb la igualada, les santcugatenques segueixen en descens, empatades a punts amb les gironines, però amb el gol average favorable al Girona HC. Les de Jaume Oms han de sumar un punt més que el seu rival en les cinc jornades que falten per continuar un any més a la màxima categoria estatal.

El PHC Sant Cugat ha sortit disposat a guanyar el partit per marxar del descens i mirar de recuperar el gol average davant el Girona, que es va imposar a la primera volta per 1 a 0. Les vermell-i-negres han estat molt superiors en el primer temps, amb nombroses ocasions, la més clara dels primers minuts obra de Blanca Soldevila amb un xut que ha acabat al pal. Les santcugatenques ho han seguit intentant sense encert i de nou han acabat topant amb el pal en una ocasió de Rosa Tamburini. Amb el 0 a 0 s'ha arribat al descans.

El segon temps ha estat més igualat, però de nou amb ocasions més clares han arribat amb les locals. El Girona també ho intentava i a sis minuts per al final ha aconseguit el gol amb una falta directa. El PHC Sant Cugat ha anat a l'atac a la desesperada, però una exclusió de Rosa Tamburini i la posterior falta directa ho ha posat encara més difícil. Les gironines no ho han aprofitat i en els últims instants amb el retorn de Tamburini han pogut igualar amb una falta directa que ha anat al pal i un penal que ha aturat la portera visitant. Tot i la malastrugança, les locals no s'han rendit i Anna Espriu amb una genialitat ha aconseguit el gol de l'empat i que dóna esperança de permanència.

El tècnic del PHC Sant Cugat, Jaume Oms, destaca el bon joc del seu equip.

Jaume Oms

Molt content per com hem jugat. La primera part ha estat nostra. Tots dos equips hem fallat a la segona i hem tingut recompensa al nostre treball.

Al PHC Sant Cugat li falten cinc partits per acabar la lliga mentre que el Girona n'ha de jugar quatre, amb tots dos equips estan empatats amb 12 punts.