El PHC Sant Cugat ja coneix el calendari de la Copa Esportspenedès.cat


  • Comparteix:

L'equip femení del Patí Hoquei prepararà la Nacional Catalana jugant la Copa Esportspenedès

L'equip femení del Patí Hoquei prepararà la Nacional Catalana jugant la Copa Esportspenedès

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí jugarà davant l'Arenys, el Sant Feliu, el Tordera i el Vilanova mentre que el femení ho farà en el grup B davant Bigues i Riells, Palau de Plegamans, Vilanova i Manlleu a la Copa Esportspenedès.cat. Pel que fa als nois és un únic grup amb cinc equips i els quatre primers es classifiquen per a semifinals. Les noies hauran de jugar-se les dues primeres places del grup B per enfrontar-se en semifinals als millors rivals de l'altre grup.

El PHC Sant Cugat disputarà durant el mes de setembre la Copa EsportPenedès.cat i ja coneix calendari i rivals. El masculí jugarà davant quatre equips en un grup únic i només un d'ells quedarà fora de les semifinals. Els vermell-i-negres debutaran amb el Tordera, descansaran a la segona jornada i acabaran davant el Vilanova. Pel que fa a les noies, estan situades en el grup B on hi haurà cinc dels 10 equips. En aquest cas només passaran les dues millors, que s'enfrontarien al campió i subcampió del grup A.

La final es disputarà l'11 d'octubre al pavelló de les Casernes a Vilanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.