El PHC Sant Cugat consolida l'aposta pel planter en un nou curs a Primera Divisió


  • Comparteix:

David Yepes, jugador del primer equip a tots els efectes

David Yepes, jugador del primer equip a tots els efectes

El Patí Hoquei Club Sant Cugat renova bona part de la plantilla del primer equip masculí, rejovenida amb jugadors de la casa i amb l'objectiu de consolidar un projecte de marca Sant Cugat per assolir fites majors a mig termini. Francesc Sucarrats, nou tècnic de l'equip, ha incorporat Oriol Ortells, i ha donat fitxa del primer equip a Pau Gilabert, David Yepes i Joan Farnés, figures ja importants la passada temporada, tot plegat en el quart curs seguit a Primera Divisió.

Francesc Sucarrats ha adquirit la idiosincràcia del Patí Hoquei Club Sant Cugat i ha construït un equip fidel als principis del club. Després de les baixes d'Ignasi López, que ha marxat al SHUM Maçanet, de Bernat Tobías, fitxat pel Sant Feliu, dels adéus de Ramon Gascón i Brandon Carrara i de la decisió d'Adrià Pinto de competir amb el segon equip, Sucarrats només ha dut a terme una incorporació, la d'Oriol Ortells, que els darrers cinc anys ha disputat la Lliga Francesa amb RAC Saint-Brieuc i amb SA Mérignac, subcampió la temporada passada.

La resta de la plantilla l'ha completat amb Alain Rivero i Carlos Garcia a la porteria, amb Eloi Gaspar i Pablo Soler i donant fitxa a Yepes, Farnés i Gilabert. A més, Sucarrats ha assegurat que comptarà amb l'ajuda de jugadors júniors, alguns dels quals ja han debutat aquesta pretemporada. Una pretemporada que va arrencar el 17 d'agost i que ja va viure el primer compromís amistós, amb derrota contra el SHUM d'OK Lliga (4-2).

La resta de partits seran corresponents a la Copa EsportsPenedès de Primera Estatal, amb Tordera, Arenys de Munt, Sant Feliu i Vilanova com a rivals, i amb dos partits amistosos més, contra el Mataró d'aquí a dos dijous i en la presentació del CP Vic, subcampió d'Europa, el diumenge 20. Més enllà d'això, la principal posada en escena de l'equip serà l'11 de setembre a la Copa Monestir, quan s'enfrontarà a la selecció sub 20 de Xile.

El nou entrenador del Patí Hoquei diu que encara és d'hora per avaluar les possibilitats de l'equip, però que les perspectives són bones.

Francesc Sucarrats

Queda molt temps, estem posant la llavor. Les sensacions a Maçanet van ser molt bones, i fent jugar júniors.


Tot plegat, preparant la quarta participació seguida a la categoria de plata de l'hoquei estatal, una Primera Divisió que dóna el tret de sortida el tercer cap de setmana d'octubre amb el Patí Hoquei rebent el CP Rivas Las Lagunas, un recent ascendit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.