El Junior apallissa el Barça i ja és a la final a quatre del Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Mariona Serrahima ha anotat tres gols / Font: Enrico Hockey

Mariona Serrahima ha anotat tres gols / Font: Enrico Hockey

El Junior femení passa per sobre del FC Barcelona (14-0) i es classifica per a la final a quatre del Campionat de Catalunya d'hoquei herba. Les de Joan Vidal han resolt amb contundència el primer compromís oficial de la temporada i buscaran un lloc a la final davant el Club Egara, vigent campió i organitzador de la final a quatre. Mariona Serrahima, Carlota Petchamé i Andrea Puig han estat les màximes anotadores amb tres gols.

La diferència entre un equip que vol tornar a aspirar a tot, el Junior, i un altre que acaba d'ascendir a la segona categoria estatal, el Barça, ha quedat palesa amb una contundència majúscula. Ja en el primer quart les de Vidal han demostrat un bon estat de forma fruit d'una intensa pretemporada, encarrilant ràpid l'eliminatòria. Només al tercer quart hi ha hagut una petita davallada d'intensitat, que s'ha recuperat al darrer període amb una pallissa d'escàndol.

Més enllà del protagonisme golejador de Serrahima, Petchamé i Andrea Puig, les altres dianes les han anotat María Pich-Aguilera, Anna Gil, Berta Grau, Berta Queralt i Anna Riba. El Junior cercarà un lloc a la final desafiant el potencial de l'Egara, que jugarà amb el factor camp a favor. El tècnic del Junior, Joan Vidal, descriu els beneficis d'un triomf com aquest, i destaca el fet que les seves jugadores han evitat caure en el lent ritme de les rivals.

Joan Vidal

Ha servit en el sentit que l'equip ha estat capaç de no contagiar-se d'un dia lent, hem continuat pressionant.


L'altra semifinal enfrontarà Polo i Atlètic Terrassa, que han vençut respectivament CD Terrassa, als shoot-out, i Castelldefels (2-5). El Junior acabarà de preparar les semifinals aquest dimarts, amb un amistós a les instal·lacions blau-i-negres contra, precisament, el Polo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.