El Patí Hoquei femení suma el primer triomf a Primera Nacional Catalana


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat femení ha sumat els tres primers punts de Primera Nacional / Font: Xavi Sedó

El Patí Hoquei Sant Cugat femení ha sumat els tres primers punts de Primera Nacional / Font: Xavi Sedó

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat suma el primer triomf de la temporada (1-3) a la pista del Mataró a la segona jornada de la Primera Nacional Catalana. Les de Jaume Oms sumen quatre punts després de l'empat davant el Palau B.

El PH Sant Cugat suma els tres primers punts de la temporada a la pista del Mataró amb els ulls posats a recuperar l'OK lliga. Les santcugatenques han firmat una primera part molt completa, mostrant-se molt sòlides en defensa i posant contra les cordes el conjunt mataroní amb ràpids contracops en atac. El bon joc de les vermell-i-negres ha propiciat un resultat favorable per 0 gols a 2 a la mitja part.

A la represa, la tònica del partit ha seguit en favor de les santcugatenques, i han ampliat la diferència marcant un gol més. Després del gol del PH Sant Cugat el Mataró ha fet una passa endavant i ha retallat distàncies. Les maratonines han dut el pes del partit i el domini de la pilota, però les vermell-i-negres, molt series en defensa, han sabut patir i s'han endut els tres punts.

El tècnic del equip, Jaume Oms, afirma que el Mataró ha fet un gran segon temps, però valora que l'equip ha competit i finalment s'ha endut els 3 punts.

Jaume Oms

El Mataró va tenir el control de la pilota i del partit però vam saber patir i finalment ens vam emportar els 3 punts


La setmana vinent el PH Sant Cugat rep la visita d'un rival complicat, el CP Manlleu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.