El Junior presenta candidatura a la lliga amb un triomf al camp de la Reial Societat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior femení

Imatge d'arxiu del Junior femení

El Junior femení aconsegueix un triomf de mèrit (0-1) al camp de la Reial Societat i amb tres victòries en tres partits es queda líder en solitari de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Les blau-i-negres han superat l'equip basc i continuen amb un únic gol en contra després de tres jornades.

El Junior segueix en un gran estat de forma i suma el tercer triomf a la lliga, aquest cop en un dels camps més complicats de la lliga, el de la Reial Societat. Les blau-i-negres han tingut la possessió durant els dos primers quarts, però el marcador no s'ha mogut.

En el tercer període el conjunt basc ha aprofitat la davallada física de les visitants per passar a controlar el joc, però tampoc han tingut encert de cara a porteria. L'últim quart ha començat amb el 0 a 0 i un matx molt igualat fins que Cristina Guinea ha decantat el partit a favor del Junior per endur-se tres punts que situen el seu equip com a líder en solitari.

El tècnic blau-i-negre, Joan Vidal, creu que el triomf dóna confiança, però que han de seguir mirant endavant.

Joan Vidal

És molt complicat jugar aquí, més encara a l'inici del curs. Endur-se els tres punts és una injecció de confiança, però hem de seguir treballant.




El Junior rep la setmana vinent el RS Tenis a l'estadi Lluís Serrahima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.