El Junior masculí viatja a Madrid amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria


  • Comparteix:

El Junior masculí haurà de desplaçar-se fora de Catalunya per jugar contra el CH Pozuelo / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí haurà de desplaçar-se fora de Catalunya per jugar contra el CH Pozuelo / Font: Enrico Hockey

El masculí del Junior té una bona oportunitat per escalar posicions a la taula si derrota el Club Hockey Pozuelo. El partit es jugarà diumenge a la una de la tarda al camp del Valle de las Cañas, a Madrid. Els de Pozuelo de Alarcón no han començat amb encert les tres primeres jornades de la Divisió d'Honor A. Després del descans de la setmana anterior, els homes de Jorge Dabanch volen tornar a demostrar que mereixen ser més amunt a la classificació.

En la darrera ocasió que els santcugatencs van jugar va ser contra un dels eterns favorits de la competició, el RC Polo, i van perdre (3-0). En aquesta jornada volen remprendre el rumb que van encetar al primer enfrontament oficial. L'equip arriba descansat tenint en compte que el cap de setmana passat no va poder disputar el partit corresponent perquè el rival, el Club Egara, tenia compromisos europeus.

El conjunt contra el qual s'enfronten diumenge, el CH Pozuelo, encara no ha pogut aconseguir cap victòria. Tot i així, l'únic punt que té el va obtenir a casa gràcies a l'empat a un contra el SPV Complutense. Aquests mals resultats l'han situat novè a la classificació. Amb aquestes estadístiques, el Junior espera treure un bon resultat i tornar a casa amb els tres punts.

Els santcugatencs perdran la presència del seu capità, Marcel Malgosa a causa d'una lesió. Malgrat això, també viatjarà amb l'equip a Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.