El Junior no es refia de l'inici de temporada d'un Egara intimidant


  • Comparteix:

El Junior, a per un nou triomf / Font: Enrico Hockey

El Junior, a per un nou triomf / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba defensa el lideratge de la Divisió d'Honor davant l'Egara aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia. Les de Joan Vidal, amb cinc victòries en els cinc primers partits, es veuen les cares amb una plantilla farcida de nivell i que l'any passat es va classificar per als play-off. El calendari ha fet que l'Egara s'hagi enfrontat en les cinc primeres jornades a Club de Campo i Complutense, dos dels conjunts més en forma.

Malgrat el que indica la classificació, Joan Vidal, entrenador del Junior, té clar que el partit d'aquest cap de setmana és davant un dels 'grans' de la competició. El nivell internacional d'algunes de les jugadores de l'Egara i el fet que l'any passat acabés entre els quatre primers situen l'equip de Terrassa en una posició privilegiada per ser candidat a tot.

Ara bé, si hi ha a dia d'avui un conjunt que aspira a tots els títols, aquest és el Junior. Líder des de la primera jornada, les de Joan Vidal mantenen el to iniciat des del retorn de l'entrenador al capdavant de l'equip i, de moment, no hi ha cap equip que li hagi fet front, ni tant sols la Reial Societat, bèstia negra de les de Vidal temporades enrere. El tècnic santcugatenc té clar el perill de les egarenques, i apel·la a minimitzar els errors i ser compactes per superar-les.

Joan Vidal

Hem de minimitzar errors i jugar molt en bloc, ser molt compactes, mantenir un alt nivell d'intensitat, un ritme de pilota alt, el que són les nostres armes.


Joan Vidal té tot l'equip a la seva disposició per al partit d'aquesta jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.