El femení del Junior no dóna opcions al Club Egara i suma sis de sis


  • Comparteix:

El femení del Junior guanya (2-0) el Club Egara a la 6a jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba i continua com a líder en solitari amb un ple de victòries. Dos gols de Carlota Petchamé abans del descans han donat els tres punts a un Junior molt seriós que no ha concedit gairebé cap oportunitat i que ha tingut menys punteria de cara al gol respecte altres partits.

El conjunt santcugatenc ha encarrilat el matx ben aviat amb un gol de Petchamé, que ha aprofitat una bola morta a l'àrea que feia justícia al domini inicial local. Les de Joan Vidal han portat la iniciativa en tot moment i les visitants no han donat la sensació de perill gràcies al control local i a la bona disposició defensiva. En el segon període, de nou Carlota Petchamé ha aconseguit marcar després de culimnar una bona jugada personal a l'àrea.

Ha estat un gol que posava terra per mig per a les santcugatenques, que lluny de rebaixar el ritme han intentat fer més gran l'avantatge amb diverses ocasions abans del descans i també en el tercer i darrer quart, però els ha faltat encert en el últims metres.

Ha estat un partit amb pocs gols, però en opinió del tècnic del Junior, Joan Vidal, un dels més complets de la temporada.

Joan Vidal

Per a mi és el partit seriós de la temporada. No hem estat molt efectius, però si en defensa i per a mi és molt important.


Amb 18 punts, el Junior és líder en solitari i la següent setmana tornen a jugar a casa contra el CD Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.