El Patí Hoquei Club Sant Cugat cerca el primer triomf de l'any davant el perillós Barça B


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat espera sumar la primera victòria de l'any davant l'actual líder de Primera Divisió, el FC Barcelona B, aquest dissabte, a les vuit del vespre, al pav 2 de la Rambla del Celler. Els de Sucarrats han tingut un inici d'any complicat per manca d'entrenaments i per polèmiques arbitrals, i intentaran culminar el procés de recuperació de la forma davant un intens filial blaugrana.

Si a la primera jornada de l'any, en el partit contra el CP Tordera, l'equip va patir falta de rodatge i va acabar enfurismat amb l'arbitratge, en el segon cap de setmana de competició al 2016 ja va mostrar una millor cara i va empatar a la pista del Vilanova, on va arribar a manar dues vegades en el marcador. Ara, el tercer compromís servirà per avaluar l'estat de forma de l'equip en una difícil cita davant el millor conjunt fins ara de la categoria.

El Barça B ha guanyat 10 partits dels 12 que ha disputat, un rendiment que l'ha situat en primera posició a la classificació amb 30 punts a una jornada per al final de la primera volta. De fet, aquesta darrera jornada del primer tram de curs serà en horari unificat per les opcions de classificació de la Copa de la Princesa. El tècnic dels santcugatencs, Francesc Sucarrats, avisa de la intensitat dels blaugranes.

Francesc Sucarrats

Són molt ràpids i molts intensos. Això els duu a precipitar-se. Si estem atents, podem aprofitar per fer contraatacs.


Sucarrats tindrà tots els seus jugadors disponibles per al partit contra el Barça B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.