La Reial Societat posa a prova l'estat de gràcia del Junior femení d'hoquei herba


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Enrico Hockey

Imatge d'arxiu / Font: Enrico Hockey

Un Junior femení en estat de gràcia rep aquest diumenge a dos quarts d'una la visita d'un del colossos de la lliga, la Reial Societat, a la 12a jornada de la Divisió d'Honor. Les santcugatenques es van apoderar del lideratge la jornada passada davant el Polo, a l'espera que es disputi el matx ajornat entre el Club Campo i la Complutense, segon i tercer, i hauran de desfer-se de les basques si volen mantenir-lo.

Les noies de Joan Vidal reben un dels grans de la Divisió d'Honor, la Reial Societat, que posarà a prova la dimensió de l'actual líder de la competició. El conjunt santcugatenc ja sap el que és guanyar a les de Sant Sebastià, amb una victòria per la mínima al duel de la primera volta. Tot i així, no poden relaxar-se davant una Reial Societat en una ratxa molt positiva que encadena quatre victòries consecutives.

El tècnic de les santcugatenques espera un matx intens, amb un rival mòbil que durà el partit a un terreny físic. Per això, Vidal assegura que cal posar els cinc sentits si el seu equip es vol endur un triomf que es presenta clau davant un conjunt que, segons l'entrenador, és un clar aspirant al títol i que pot avaluar les pretensions reals de les seves noies.

Joan Vidal

La Real Societat és un dels aspirants al títol, per tant és una bona prova per saber on som i del que som capaços.


Mariona San José és l'única baixa del Junior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.