El Junior supera per la mínima el Jolaseta i buscarà un lloc a la final de la Copa contra el CD Terrassa


  • Comparteix:

El Junior es veu les cares amb el CD Terrassa / Font: Enrico Hockey

El Junior es veu les cares amb el CD Terrassa / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba jugarà aquest dissabte a la una de la tarda la segona semifinal de la Copa de la Reina contra el Club Deportiu Terrassa. Les santcugatenques s'han desfet del Jolaseta basc per la mínima, en un partit en què les de Joan Vidal han patit més del que indicava la diferència de tots dos equips a la classificació. L'altra semifinal enfrontarà Club de Campo i Complutense, en un torneig que s'està disputant a les instal·lacions del Real Club de Polo de Barcelona.

Tot i la previsible superioritat de les blau-i-negres, les de Sant Cugat han suat de valent per superar el primer tràmit, una dificultat de la qual ja avisava a la prèvia el tècnic de l'equip, Joan Vidal. De fet, el partit ha arribat en empat a zero al descans, i ha estat a dos minuts de la represa quan les santcugatenques s'han avançat en un penal córner. El Jolaseta, que feia temporades que no apareixia a la competició, ha remat per provar d'empatar però el Junior ha sabut patir i s'ha acabat adjudicant el bitllet a semifinals.

El partit per ser a la gran final serà contra el CD Terrassa, que de la seva banda s'ha desfet de l'equip local, el Polo, en un tram final d'infart en què les egarenques han anotat l'únic gol del partit en un penal córner. Les de Terrassa són a hores d'ara sisenes classificades a la Divisió d'Honor, a 11 punts d'un Junior que és tercer. Ara bé, les de Vidal tenen en el precedent més immediat el seu principal avís: el Club Deportiu va superar les de Sant Cugat al Lluís Serrahima a la jornada 7 de competició.

L'altra semifinal es disputarà a les onze del matí, la mateixa hora en què se celebrarà la final aquest diumenge entre els guanyadors de totes dues eliminatòries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.