El PHC Sant Cugat sua per guanyar a Reus i manté el lideratge

El PHC Sant Cugat segueix al capdavant de la classificació

El PHC Sant Cugat manté el lideratge a Nacional Catalana després de superar (0-1) el Reus Deportiu en la jornada 18. Un gol de Maria Rosa Tamburini ha estat suficient per endur-se els tres punts i mantenir l'avantatge d'un partit respecte el Vila-sana quan falten quatre jornades de lliga.

Ha estat un partit ajustat el viscut entre el Reus Deportiu i el PHC Sant Cugat, on les defenses s'han imposat als atacs. La capitana Maria Rosa Tamburini ha avançat l'equip en el minut 10 i amb aquest resultat s'ha arribat al descans. Tot i els intents de les santcugatenques de sentenciar el matx i de les reusenques d'igualar-lo, el marcador no s'ha mogut més i els tres punts han viatjat cap a Sant Cugat.

El tècnic del PHC Sant Cugat, Jaume Oms, destaca que l'equip no s'ha trobat còmode durant tot el matx.

Jaume Oms

Un partit menys i hem tret els tres punts. No hem entrat en tot el partit, però hem sabut patir.

Les vermell-i-negres visiten la setmana vinent l'Sferic Terrassa.