El PHC Sant Cugat ha de fer els deures davant l'Sferic Terrassa B en una jornada clau


  • Comparteix:

El Patí Hoquei és una pinya cap a l'ascens / Font: Gus de los Santos

El Patí Hoquei és una pinya cap a l'ascens / Font: Gus de los Santos

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es desplaça a la pista de l'Sferic Terrassa B aquest diumenge a un quart de deu amb la mirada posada al matx del seu principal rival per a l'ascens a l'Ok Lliga, el Vila-Sana, que visita el Cerdanyola B, tercer. Les de Jaume Oms han de fer els deures en una jornada propícia perquè les lleidetandes, que són tres punts per darrere, punxin a la pista cerdanyolenca.

El Patí Hoquei compta les jornades que falten per al final de temporada i espera mantenir durant aquestes quatre cites el lideratge de la Nacional Femenina, un objectiu que complirà si reté els tres punts de marge respecte el Vila-sana, o fins i tot si els amplia. Les santcugatenques van iniciar el cap de setmana passat una ronda de quatre partits lluny del pav 2, que les durà aquest cap de setmana a la pista del Sferic B, al qual van superar a l'anada tot i jugar contra jugadores del primer equip.

Les egarenques són sisenes. Per tant, les vermell-i-negres no han de tenir major problemes per superar-les i esperar un entrebanc del Vila-sana. Si hi ha alguna jornada en què les lleidetanes poden perdre punts és aquesta, tenint en compte que es veuen les cares amb el tercer, el Cerdanyola B, i ho fan a domicili.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.