El Junior jugarà els quarts de final pel títol davant el CD Terrassa després de caure al camp de la Complutense


  • Comparteix:

El Junior pensa ja en el play-off pel títol / Font: Enrico Hockey

El Junior pensa ja en el play-off pel títol / Font: Enrico Hockey

El Junior femení perd (2-1) al camp de la Complutense a l'última jornada de la fase regular de la Divisió d'Honor i acaba en tercera posició. Les santcugatenques disputaran els quarts de final del play-off pel títol davant el Club Deportiu Terrassa, en una eliminatòria de dos partits que se celebraran a l'estadi Lluís Serrahima dissabte i diumenge de la setmana vinent. El guanyador en el resultat acumulat de tots dos enfrontaments serà el que es guanyi un lloc a semifinals.

Les blau-i-negres no han pogut completar la gesta, que passava per superar a domicili el potent equip madrileny i acabar en primera posició la fase regular, mèrit que donava un bitllet per a competició europea. El triomf de la 'Complu', juntament amb la victòria del Club de Campo, ha arrossegat les de Sant Cugat fins la tercera posició. Amb aquest resultat, serà el CD Terrassa el rival dels quarts de final, que es disputa de manera íntegra a casa de les blau-i-negres. Tot plegat té un precedent perillós: les egarenques van vèncer en el partit al Lluís Serrahima corresponent a la jornada 7.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.