El PHC Sant Cugat ho té tot de cara per ascendir amb un empat a l'última jornada


  • Comparteix:

El Patí Hoquei necessita un sol punt per ascendir

El Patí Hoquei necessita un sol punt per ascendir

El Patí Hoquei Club Sant Cugat tindrà l'ascens pràcticament assegurat amb només un empat a l'última jornada a la pista del Barça B. Els santcugatencs tenen ara 49 punts i són en tercera posició, mentre que l'equip blaugrana és líder i també en tindria prou amb un empat per fer-se amb el títol de Primera Divisió. Amb només un punt, els de Sucarrats s'asseguraran pujar pel triple i quàdruple empat amb els seus perseguidors, i només deixarà d'ascendir si empata a punts amb el Sant Feliu. Fins i tot amb una derrota vermell-i-negre, el Patí Hoquei podria arribar a ascendir.

En cas d'empat
El Patí Hoquei sumarà 50 punts si acaba el partit en taules amb el filial blaugrana. En el pitjor pels casos per als interessos santcugatencs, és a dir, amb triomf d'Alcobendas i Sant Feliu, tots dos equips els atraparien en cas de victòria. Així, es formaria un triple empat. Ara bé, d'aquesta situació en surt guanyador del Patí Hoquei per gol average, fet que l'asseguraria una possible quarta plaça, i l'ascens, si Girona puntués i Manlleu guanyés.

Fins i tot si el Girona perd i es forma un quàdruple empat juntament amb Sant Cugat, Alcobendas i Sant Feliu, novament en sortiria líder l'equip de Sucarrats. De les múltiples opcions que té el Patí Hoquei d'ascendir si treu un punt del duel amb el Barça B, però, n'hi ha només una que el deixa sense l'ascens: en cas que Girona puntuï i Manlleu i Sant Feliu guanyin, els santfeliuencs empatarien amb els santcugatencs a la quarta plaça i els avançarien per average particular.

En cas de derrota
Si el Patí Hoquei perd, es mantindrà amb 49 punts i, per tant, haurà d'esperar que el Manlleu perdi, tenint en compte que només amb un empat igualaria els santcugatencs i, per gol average, els avançaria. En aquesta situació, si Alcobendas o Sant Feliu vencessin també se situarien per davant dels vermell-i-negres. En cas de triomf de tots dos, malgrat derrota manlleuenca, els de Sant Cugat tampoc ascendirien si perden davant el Barça B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.