Ester Ferrer, nova jugadora del Patí Hoquei Club Sant Cugat


  • Comparteix:

Esther Ferrer, a l'esquerra, amb la samarreta de l'Sferic / Font: Alberto Tallón - Diari de Terrassa

Esther Ferrer, a l'esquerra, amb la samarreta de l'Sferic / Font: Alberto Tallón - Diari de Terrassa

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení incorpora Ester Ferrer, procedent de l'Sferic Terrassa d'Ok Lliga, de cara la temporada que ve. Ferrer ha jugat al Reus i a l'entitat egarenca i arriba per donar experiència a l'equip de Jaume Oms, que d'altra banda mantindrà totes les jugadores d'aquesta temporada. Ferrer destaca per la seva polivalència i visió de joc a la pista.

Després de la renovació de Jaume Oms al capdavant de l'equip, el Patí Hoquei s'ha mogut per millorar les prestacions d'un conjunt que espera no patir per salvar-se a l'Ok Lliga. El perfil que busca Oms respon, segons el tècnic, a les característiques de Ferrer: una jugadora d'equip, que fa vestidor, amb qualitat tècnica i intel·ligent a pista. Oms manifesta l'alegria pel fitxatge.

Jaume Oms

És una de les jugadores que volíem, estem molt contents que s'hagi fet ja. És una jugadora amb bones condicions i que fa vestidor.


Més enllà d'aquesta incorporació, l'entrenador també ha anunciat que hi haurà una continuïtat completa de la plantilla del curs que acaba de finalitzar, després que tothom hagi vist amb bons ulls el projecte de cara la temporada que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.