Les noves cares del PHC Sant Cugat lloen la qualitat de l'equip però mostren prudència davant l'ascens


  • Comparteix:

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat a partir de la temporada que ve, Joan Carles Vadillo, i els dos fitxatges de l'equip vermell-i-negre, David Martínez i Jordi Gabarra, reconeixen la qualitat de la plantilla santcugatenca però mostren prudència a l'hora de parlar d'ascens a l'Ok Lliga. El president del club, Francesc Sucarrats, ha explicat que Pablo Soler i Eloi Gaspar no continuaran al primer equip, i que encara cal definir la situació de Pablo Aguarón.

Amb una dilatada experiència com a jugador, amb dos títols de la Copa de la CERS com a porter del Reus Deportiu, Vadillo ha desenvolupat tota la seva carrera com a tècnic al Mataró, on ha dirigit el primer equip en els últims set anys amb participació a l'Ok Lliga. El tècnic és una aposta del director esportiu i entrenador del sènior masculí del Patí Hoquei l'última temporada, Francesc Sucarrats. En la seva presentació, Vadillo ha reconegut la qualitat del seu equip, però ha assegurat que cal ser pragmàtic i prudent.

Joan Carles Vadillo

Com a entrenador he de ser més pragmàtic. He de conèixer els jugadors, i s'ha de ser prudent. Tenim una plantilla que convida a somiar, però això ve al final.


Pel que fa al joc, el nou entrenador del Patí Hoquei ha assegurat que el gran mèrit de Sucarrats aquest últim curs ha passat per fer consistent el bloc, una solidesa que vol ampliar amb un bloc de jugadors que ha definit com a 'joves però de molta qualitat'. En aquest sentit, ha lloat les aptituts dels dos fitxatges. Un d'ells, David Martínez, coneix perfectament la casa, on s'ha format i, de fet, ha compartit vestuari amb alguns dels actuals membres del vestidor vermell-i-negre. Martínez, que arriba del Moritz Vendrell, celebra haver tornat a l'entitat.

David Martínez

Els conec a tots. Amb alguns hem compartit vestidor. Estic molt content de venir aquí.


L'altra cara nova, Jordi Gabarra, ha disputat les dues últimes temporades al Calafell, que enguany ha descendit de l'Ok Lliga. El jugador, de 24 anys i també coneixedor de la casa tenint en compte que viu a Cerdanyola, assegura que es pot lluitar per ascendir a l'Ok Lliga però caldrà esperar al final de temporada per veure si es pot dur a terme aquest repte.

Jordi Gabarra

Sé que és un club molt gran, que hi ha molta gent implicada. Ens hem d'adaptar a l'equip i, si arribem amb possibilitats d'ascens, estic segur que ho intentarem.


Amb la carpeta d'altes ja completa, ara falta per saber si hi ha dues o tres baixes. Pablo Soler i Eloi Gaspar ja han anunciat que no seguiran, i el club està pendent de la continuïtat de Pablo Aguarón. El santcugatenc, peça clau en les possibilitats d'ascens a l'Ok Lliga, ha de decidir el seu futur de cara al curs que ve.

La pretemporada del PHSC començarà el 22 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.