El femení del Junior s'imposa per la mínima a la Reial Societat

El femení del Junior aconsegueix la victòria (1-0) davant la Reial Societat en la segona jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Un gol de Pauline Brugts al segon període ha donat els tres punts a les santcugatenques, que se situen líders empatades amb el Club de Campo i el Complutense. Les de Joan Vidal han superat un dels equips més forts de la competició i rival directe en la lluita pels títols de la temporada.

Al Junior li ha costat entrar en el partit i el primer quart ha estat força igualat, sense ocasions de perill. A partir del segon temps, les locals han començat a dominar el joc i generar oportunitats. El gol ha arribat en un penal córner a l'equador d'aquest segon període, amb un bon llançament de Pauline Brugts des de la frontal de l'àrea. El gol ha donat tranquil·litat al Junior, que s'ha fet amb el control del partit i ha tingut diverses ocasions clares per sentenciar el marcador.

Les noies de Joan Vidal han jugat amb intensitat en defensa i han dominat la possessió en zones de perill durant gran part del tercer i quart temps. La Reial Societat no ha inquietat la defensa de les blau-i-negres fins els últims minuts de partit, en què han intentat a la desesperada el gol de l'empat. El Junior ha acabat patint per mantenir el resultat, sobretot en dos penals córner seguits a favor de les basques just abans del xiulet final. Les santcugatenques han aconseguit deixar la porteria a zero i segellar així la primera victòria de la temporada a casa.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, lamenta no haver pogut sentenciar el resultat.

Joan Vidal

En el primer quart no hem estat bé, elles m'han agradat molt. Hem ajustat coses, hem generat ocasions, però al final hem acabat patint una mica.

Després de dues jornades de lliga a la Divisió d'Honor, el femení del Júnior suma sis punts de sis possibles i es manté al capdavant de la classificació. La setmana que ve visita el Jolaseta basc.