El PHC Sant Cugat és optimista amb la possibilitat d'acollir la Copa de la Princesa 2017


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol acollir la Copa de la Princesa

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol acollir la Copa de la Princesa

El Patí Hoquei Club Sant Cugat confia que la Federació Espanyola de Patinatge els atorgui l'organització de la propera edició de la Copa de la Princesa, prevista pel mes de febrer de l'any que ve. El president de l'entitat, Francesc Marzá, ha assegurat que esperen una resposta afirmativa de la Federació aquest mes.

El club vermell-i-negre va anunciar al juliol la intenció d'organitzar una competició que disputen cada any quatre equips de Primera Divisió, els tres primers classificats al final de la primera volta i el conjunt amfitrió. L'entitat és optimista sobre la decisió de la Federació, sobretot tenint en compte dos factors que poden resultar crucials. El PHC Sant Cugat no ha demanat mai acollir la Copa de la Princesa i, a més, l'any vinent el club celebra el seu 50è aniversari. L'organització d'un esdeveniment com aquest suposaria un premi i alhora un repte important en els actes de commemoració del cinquantenari. El club confia a rebre una resposta aviat per tenir temps de fer tots els preparatius necessaris.

El president del club vermell-i-negre, Francesc Marzá, ha reconegut que els contactes amb la Federació han estat positius.

Francesc Marzá

Vam parlar amb la Federació i ens van dir que no trigarien a donar-nos una resposta. Som optimistes perquè no ho hem demanat mai i és l'any del 50è aniversari.


El Barça B es va endur el trofeu en una edició disputada a la ciutat asturiana de Mieres. El filial blaugrana va superar l'Alcobendas a les semifinals i el Girona a la final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.