El Junior planta cara a l'Egara però es dilueix amb un home menys i acaba perdent

El Junior ha acabat caient davant l'Egara / Font: Enrico Hockey

El Junior d'hoquei herba sorprèn l'Egara a la primera meitat però acaba perdent (3-1) davant el conjunt de Terrassa en una segona meitat en què s'ha enfonsat després de jugar amb un home menys durant 10 minuts. Els santcugatencs han arribat al tram final de partit per davant després d'un gol matiner d'Edu Garriga, però l'Egara ha empatat i els de Jorge Dabanch, ja amb 10 jugadors, han acabat claudicant i encaixant el segon i el tercer a les acaballes del matx.

Si hi ha un futur en què es projecta l'esperançador projecte del Junior, aquesta jornada s'ha convertit en present durant els dos primers quarts. Els santcugatencs han dominat el partit a un dels escenaris més complicats de la categoria, ni més ni menys que al camp de l'actual campió. Aquest control de pràcticament totes les facetes del joc l'ha materialitzat Edu Garriga, que ha aprofitat una jugada embolicada després d'un penal córner per avançar els blau-i-negres a l'equador del primer quart.

Només l'encert sota pals del porter titular de la selecció espanyola, Quico Cortés, ha deixat la renda mínima al descans, ja que el Junior seguia generant perill i ha tingut dues ocasions clares després de dos penals córner que Cortés ha aturat. El descans ha servit perquè els terrassencs treiessin el vestit que l'acredita com a campió, i ha fet recular el Junior. Edu Arbós ha complert les pitjors pors de Jorge Dabanch, el contraatac de l'Egara, i ha empatat el partit.

Ha estat llavors quan hi ha hagut una jugada que ha acabat de modificar el guió del matx: el Junior s'ha quedat amb un jugador menys durant 10 minuts després d'una targeta groga, i això ha acabat de debilitar l'estoica resistència edificada pels santcugatencs, ferida pels embats dels terrassencs durant tota la segona meitat, i Arbós de nou ha fet gol per avançar el seu equip i Nani Mengíbar ha tancat el triomf amb el tercer.

El Junior es manté amb set punts i la setmana que ve torna al Lluís Serrahima per rebre un altre dels grans de la competició, el Club de Campo.