Guillem Pérez s'estrena a la Lliga Europea amb l'Sporting de Portugal després d'un gran inici de temporada


  • Comparteix:

Guillém Pérez, entrenador de l'Sporting / Font: Abola.pt

Guillém Pérez, entrenador de l'Sporting / Font: Abola.pt

L'entrenador santcugatenc d'hoquei patins Guillem Pérez s'estrena aquest dissabte amb l'Sporting de Portugal a la Lliga Europea després d'un gran inici de curs a la Primera Divisió del campionat portuguès, amb quatre victòries en els quatre primers partits. En declaracions a Cugat.cat, el tècnic qualifica d'ideal les primeres setmanes de competició oficial, tant pel que fa al treball com a la comoditat a l'entitat i a la ciutat.

Guillem Pérez va deixar clar quan es va fer càrrec de l'Sporting de Portugal que, amb la plantilla de la qual disposa, era una obligació optar a tots els títols possibles: Lliga, Copa i Lliga Europea. Amb això, espera trencar amb l'hegemonia de les últimes dècades de Benfica i Porto, i tornar la secció d'hoquei patins del club de Lisboa a primera plana estatal i continental.

Els primers resultats de Pérez estan donant credibilitat a aquest discurs: quatre victòries en els quatre primers partits de lliga, davant Valença (12-2), Valongo (2-4), Candelaria (7-3) i Riba d'Ave (2-4). No només això, sinó que l'equip del santcugatenc va batre els seus grans oponents, contra els quals encara no s'ha vist en competició oficial, a l'Elite Cup, el principal torneig de pretemporada, que es va endur després de vèncer a la final el Porto (3-1).

L'entrenador celebra aquest inici de temporada però assegura que això ja és història i que ara és quan arriba l'hora de la veritat.

Guillem Pérez

De moment, les sensacions són molt bones. Fora de casa estem sent molt segurs. Però no podem viure del que hem fet fins ara, ara ens vénen altres objectius.


A més, es tracta d'una plantilla amb moltes cares noves, entre elles la d'un dels millors jugadors de la història d'aquest esport, el català Pedro Gil. Ara arriba el torn de competir a Europa, on l'Sporting ha quedat enquadrat al grup A de la Lliga Europea. El primer rival serà el francès Dinan-Quévert, tercer classificat l'any passat a la Lliga Francesa. A priori, és el rival més fluix, tot i que Pérez avisa que a la competició continental tots els equips són perillosos.

Guillem Pérez

L'únic objectiu que tenim és guanyar tots els partits. El primer partit de la Lliga Europea és davant el Quévert. Quan estàs competint a Europa no et pots permetre fallar.


Pel que fa a la vida a Lisboa, el santcugatenc considera que és molt semblant a la de Barcelona, per clima i per comoditat, i ressalta les comoditats que li està proporcionant el club a l'hora de treballar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.