El femení del Junior vol donar un cop sobre la taula amb la visita de la Complutense aquest diumenge


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El femení del Junior rep aquest diumenge a les dotze del migdia la visita del líder, el SPV-Complutense de Madrid a la setena jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba. Les madrilenyes són el rival a batre de la categoria, actuals campiones i amb joc efectiu que les fan un conjunt molt difícil de superar.

Les santcugatenques tenen l'oportunitat de pujar en les apostes sobre qui s'alçarà amb el títol a final de temporada. Superar la Complutense donaria un cop d'efecte i d'autoritat del Junior sobre la resta de rivals, ja que les madrilenyes encara no coneixen la derrota. La passada jornada van perdre els primers punts de la temporada després d'empatar al camp de la Reial Societat (1-1).

Les santcugatenques, que tenen un punt menys a la classificació i són terceres, ja s'han refet de l'ensopegada contra el Club de Campo ara fa dues jornades i saben que hauran de fer el partit perfecte per superar la Complutense.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, destaca les qualitats de la Complutense.

Joan Vidal

Són les actuals campiones i tenen l'equip més fort. Juguen d'una manera molt pràctica, són molt competitives i estan tenint els resultats que busquen.


Per al partit contra la Complutense, Joan Vidal tindrà a la seva disposició totes les jugadores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.