El femení del PHC Sant Cugat suma el segon triomf de la temporada davant un complicat Sferic Terrassa

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení venç l'Sferic Terrassa (2-1) a la cinquena jornada de l'Ok Lliga. Les vermell-i-negres han signat una bona actuació davant un equip que té tres internacionals en el cinc inicial, i s'han imposat amb gols d'Ester Ferrer i Blanca Soldevila. La portera local Cristina Elié, que ho ha aturat pràcticament tot i només ha rebut gol des del punt de penal, ha jugat un paper decisiu en el triomf.

El partit no ha pogut començar de millor manera per a les de Jaume Oms, que al minut tres ja guanyaven gràcies a una diana d'Ester Ferrer. El primer temps ha estat d'extrema igualtat però les vermell-i-negres han estat més eficients a les àrees, fet que els ha permès estar un esglaó per sobre de l'Sferic Terrassa en els primers compassos del matx.

Ara bé, a mesura que han avançat els minuts les santcugatenques han fet una passa enrere i les terrassenques ho han aprofitat per fer-se amb el timó del partit. El conjunt de Terrassa, tot i tenir sota domini el joc, ha tingut molts problemes a nivell ofensiu per culpa d'una batalladora defensa local, capitanejada per la portera Cristina Elié, que no donava cap pilota per perduda.

A falta de cinc minuts pel descans, l'àrbitre ha xiulat penal a favor de les visitants i Elena Tamiozzo s'ha encarregat de transformar-lo. A la represa, la tònica ha estat molt similar al final de la primera meitat i l'Sferic Terrassa ha dominat el joc els primers 10 minuts, però ha estat incapaç de trencar el mur vermell-i-negre.

Finalment, Blanca Soldevila ha aprofitat una errada en fase de creació egarenca per marcar el segon. Després del gol, les santcugatenques s'han dedicat a defensar-se amb dents i ungles i de nou Cristina Elié ha marcat diferències. Quan faltaven cinc minuts per al final ha aturat un penal i a falta de cinc segons una falta directa. Això ha permès al Patí Hoquei Club sumar la segona victòria de la temporada, que les deixa desenes amb sis punts.

El tècnic santcugatenc, Jaume Oms, valora la tasca defensiva del seu equip per endur-se el triomf.

Jaume Oms

Hem sabut patir i hem estat sòlides en defensa. És el què buscavem després de la derrota de la setmana passada.

La setmana que ve les santcugatenques visiten la pista del CP Voltregà, segon classificat.