El Junior femení cau per la mínima a la final del Campionat de Catalunya davant el CD Terrassa

El femení del Junior perd (0-1) la final del Campionat de Catalunya d'hoquei herba davant el CD Terrassa. Aquest és el vint-i-sisè títol per a les egarenques, que es consoliden com les grans dominadores de la competició, mentre que les santcugatenques, que ja van perdre la final l'any passat, no han fet bona la condició de favorites i no han pogut aixecar la vuitena copa.

La final, disputada a les instal·lacions del Polo, ha estat un matx molt igualat i sense gaire ocasions de gol que s'ha acabat decidint al tercer quart amb un gol de Laura Bruguera aprofitant un rebuig després d'un penal córner.

En el primer quart el CD Terrassa ha disposat de més ocasions, mentre que en el segon el Junior ha arribat amb més perill. El gol de Laura Bruguera en el tercer quart ha dut a les santcugatenques a precipitar les accions per intentar empatar. Però els minuts han anat passant i les jugadores blau-i-negres no han creat gaire perill i ha estat més a prop el segon gol de les egarenques, que no pas l'empat. Al final la copa ha marxat a les vitrines del CD Terrassa.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, creu que a les seves jugadores els ha faltat un punt de competitivitat.

Joan Vidal

No hem fet un mal partit. Potser en la pressa de decisions no hem estat encertades i ens ha faltat una mica de competitivitat.

El RC Polo ha acabat tercer classificat del Campionat de Catalunya femení en superar l'Egara als penals després d'un partit que ha acabat amb empat a un.