El Junior supera el Taburiente a domicili i recupera la quarta posició

Tim Snow en un partit d'aquesta temporada / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí aconsegueix una treballada victòria (1-2) al camp del Taburiente en la novena jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba, amb gols de Gerard Garcia i Nil Marí. El triomf, sumat a la derrota del Club de Campo, fa que els santugatencs recuperin el quart lloc de la taula quan tot just s'arriba a l'equador de la competició.

El partit disputat al camp del Taburiente, a les illes Canàries, ha tingut en general un ritme baix i un joc força travat en la majoria de fases. El Junior ha pres la iniciativa en el marcador mitjançant Gerard Garcia, però ha vist com els locals empataven poc després amb un gol de l'holandès Casper van Wandelen. Abans del descans, els blau-i-negres han aconseguit avançar-se de nou gràcies a Nil Marí, i durant la segona meitat s'han dedicat a gestionar aquest avantatge mínim.

El Junior tanca la primera volta de la lliga amb una important victòria que el col·loca quart a la classificació per davant del Club de Campo. El porter del conjunt santcugatenc, Cesc Mata, es mostra satisfet per haver fet els deures abans de l'aturada d'hivern.

Cesc Mata

Hem fet molt bona primera volta, hem fet els deures i amb bones sensacions. Ara ens falta la Copa Catalana per acabar l'any.

La Divisió d'Honor masculina inicia ara un parèntesi per la disputa del Campionat del Món sub 21, i no es reprendrà fins mitjans de febrer. El Junior començarà la segona volta al difícil camp de l'Atlètic Terrassa, però abans d'això disputarà el Campionat de Catalunya al desembre i la competició d'hoquei sala durant al gener.