Tercera victòria consecutiva d'un PHC Sant Cugat que es manté segon, en places d'ascens a l'Ok Lliga

Joan Galbas, en una imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (3-5) davant el Calafell Tot l'Any a la novena jornada de Primera Estatal. Els santcugatencs, que han resolt el partit en el segon temps després d'una primera part igualada, mantenen així la segona posició que dóna dret a l'ascens a l'Ok Lliga.

El primer temps ha estat molt intens. Els locals han sortit molt endollats, però s'han avançat els santcugatencs amb un gol de Joan Farnés, que han neutralitzat els de Calafell amb l'empat poc abans d'arribar al descans mitjançant Roger Martí. En el segon temps ha arribat el festival golejador dels vermell-i-negres amb varietat d'anotadors. David Yepes, David Martínez i Pau Gilabert han marcat i han posat el partit amb vent de cara per als de Joan Carles Vadillo.

Això sí, els vermell-i-negres han vist com els locals marcaven el 2 a 4 per mitjà de Borja Ferrer i feien després el tercer, que donava emoció al matx, mitjançant Ferran March. Ara bé, la sentència final ha arribat gràcies al gol de Joan Farnés a falta de pocs segons per al final, el cinquè i definitiu per als santcugatencs. Els de Joan Carles Vadillo sumen els tres punts en una de les pistes més complicades de la categoria, tal com afirma el tècnic.

Joan Carles Vadillo

Ha estat un partit molt intens sobretot a l'inici, amb molta pressió, però hem aguantat patint. En el segon temps hem fet el nostre joc. Crec que no molts equips podran guanyar en aquesta pista.

La setmana que ve els vermell-i-negres reben la visita del FC Barcelona B.