El cuer sorprèn un femení del PHC Sant Cugat que suma tres derrotes consecutives

Imatge d'aquesta temporada

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (0-3) davant el CP Rivas La Laguna a la setena jornada d'OK Lliga. Les santcugatenques s'han vist sorpreses per un conjunt madrileny que fins ara no coneixia la victòria i que ja venia d'empatar a la pista del líder, el CP Manlleu. Les d'Oms tornen a tenir competició aquest mateix diumenge, quan rebin a la una el Palau Plegamans, quart a la classificació.

La falta d'encert de cara a porteria ha condemnat les santcugatenques, que no han aconseguit marcar en els darrers tres partits. Les madrilenyes, que tot i això encara són cueres amb cinc punts, han marcat el primer gol en el minut 12 del primer temps mitjançant Diana Gordillo, que també ha anotat el segon en el minut cinc de la represa. Les visitants han sentenciat amb un gol de Marina Monge a falta de cinc minuts per al final.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Jaume Oms, creu que la manca d'encert de cara a porteria ha estat la clau del matx.

Jaume Oms

Vam portar el pes del partit nosaltres, però la diferència és que elles van aprofitar les que van tenir i nosaltres no.

Tot i la derrota, les santcugatenques es mantenen penúltimes, però el Rivas Las Lagunes retalla a només un punt la distància. Les de Jaume Oms, que tenen la salvació a tant sols un punt, tindran ben aviat l'oportunitat de canviar de sensacions: serà aquest diumenge, quan tornaran a competir a casa i ho faran, això sí, davant un dels grans de la categoria: l'Hoquei Club Palau Plegamans visita el pav 2 de la una del migdia.