El Junior supera l'Atlètic i jugarà les semifinals del Campionat de Catalunya contra el CD Terrassa


  • Comparteix:

El Junior ja és a semifinals del Campionat de Catalunya d'hoquei herba

El Junior ja és a semifinals del Campionat de Catalunya d'hoquei herba

L'equip masculí del Junior guanya (4-3) l'Atlètic de Terrassa i es classifica per a les semifinals del Campionat de Catalunya d'hoquei herba en un matx disputat aquest dimarts. Els de Jorge Dabanch buscaran accedir a la final aquest dissabte quan rebran la visita del CD Terrassa a la una del migdia.

Els blau-i-negres han tancat la fase de grups com a líders després d'haver aconseguit la victòria en l'últim suspir del matx davant l'Atlètic. Els santcugatencs s'han avançat amb gol d'Àlex Gil, però els egarencs han capgirat el marcador amb l'1 a 2. Els de Jorge Dabanch han demostrat l'eficàcia de cara a porteria amb les dianes de Marcel Malgosa i Gerard Garcia, que han situat el Junior per davant en el marcador amb 3 a 2.

Els egarencs han continuat bsucant l'empat i l'han aconseguit en el darrer quart. Quan semblava que el 3 a 3 seria definitiu, Edu Garriga ha establert el 4 a 3 en el darrer segon. El Junior es jugarà davant el CD Terrassa l'accés a la final del Campionat de Catalunya. L'altra semifinal enfrontarà el Polo i l'Egara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.