El PHC Sant Cugat visita una de les revelacions del curs, l'Asturhockey


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visita aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre la pista de l'Asturhockey, l'equip revelació en aquestes 10 primeres jornades de Primera Divisió. Els asturians, recent ascendits, només han perdut partit a casa i van vèncer com a local a la jornada passada el líder de la lliga, el Palafrugell. Els de Joan Carles Vadillo esperen treure's el mal gust de boca de la derrota en el darrer partit davant el Barça B.

La igualtat en els resultats d'aquest primer tram de curs a la categoria de plata de l'hoquei patins estatal ha fet que, tot i la irregularitat de resultats en les últimes jornades, el Patí Hoquei segueixi segon i en zona d'ascens a l'Ok Lliga. Ara bé, la vuitena posició és a només tres punts, així que és essencial per als vermell-i-negre puntuar per marxa a les vacances de Nadal amb bones sensacions.

L'últim escull abans d'aquesta aturada serà un Asturhockey que va pujar l'estiu passat i que, de moment, ha sorprès amb el seu rendiment. Els d'Astúries sumen cinc victòries i quatre derrotes, i són cinquens, a només dos punts dels de Sant Cugat a dia d'avui. A més, el seu principal recurs són els partits a casa, on ha obtingut els millors registres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.