El PHC Sant Cugat tanca la primera volta a casa davant l'Hoquei Club Alpicat


  • Comparteix:

El Patí Hoquei torna al pav 2 per tancar la primera volta

El Patí Hoquei torna al pav 2 per tancar la primera volta

El Patí Hoquei Club Sant Cugat rep aquest dissabte a les vuit del vespre l'Hoquei Club Alpicat en l'última jornada de la primera volta a Primera Estatal. Els santcugatencs es troben en un moment delicat després de tres derrotes seguides i d'haver-se allunyat del capdavant, mentre que els alpicatins són novens i lluiten per posar terra per mig amb l'avantpenúltima posició. Tot plegat, en una jornada en què s'acabarà de definir el cartell de la Copa de la Princesa que es disputa a Sant Cugat.

El Patí Hoquei tanca la primera volta de l'estrena de Joan Carles Vadillo al capdavant de l'equip amb una trajectòria irregular pel que fa a resultats i amb la sensació d'haver patit la dificultat d'una categoria tant exigent com ho és la divisió de plata de l'hoquei patins estatal. De fet, els vermell-i-negres han acumulat tres ensopegades seguides, dues de les quals, això sí, davant el tercer i el líder, l'Asturhockey i el Palafrugell.

Precisament el rival d'aquest cap de setmana, l'Alpicat, va tastar el potencial del sorprenent equip asturià, que el va derrotar a casa per 3 a 9. En les anteriors jornades, però, els alpicatins havien esgarrapat un empat del complicat domicili del Barça B i havien superat al Calafell. Per tant, els de Vadillo hauran d'estar atents en aquesta jornada unificada, que definirà si Asturhockey, Tordera o el mateix filial blaugrana és el quart equip que disputi la Copa de la Princesa.

A la competició del KO ja hi són de forma matemàtica el Palafrugell i l'Arenys de Munt, i el Patí Hoquei Club Sant Cugat com a organitzador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.