El Junior rep la Complutense, el mateix rival al qual s'enfrontarà a la Copa del Rei


  • Comparteix:

Gaby Dabanch debutarà a casa

Gaby Dabanch debutarà a casa

El Junior masculí d'hoquei herba s'enfronta a casa aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia a la Complutense, el mateix partit que suposarà un dels quarts de final de la Copa del Rei que acull l'entitat santcugatenca d'aquí a tres setmanes. Els de Jorge Dabanch van tornar a la competició el cap de setmana passat després de l'aturada d'hivern i ho van fer amb un resultat de mèrit al camp de l'Atlètic Terrassa, d'on va esgarrapar un punt.

El Junior disputarà el penúltim partit al Lluís Serrahima abans no sigui la seu de la Copa del Rei, un esdeveniment històric en el qual l'equip hi té dipositades moltes expectatives. I és que si el conjunt de Dabanch rendeix com en el primer partit de l'any a la Divisió d'Honor, plantant cara a l'Atlètic Terrassa al seu feu, tindrà oportunitats per donar la sorpresa al torneig i arribar lluny tot i no ser, a priori, cap dels quatre candidats al títol.

Abans, però, hi haurà tres partits de lliga perquè el Junior segueixi intentant l'assalt a les quatre primeres posicions. A hores d'ara el Club de Campo és quart però té els mateixos punts que el Junior, 18, de manera que els santcugatencs parteixen com a favorits davant la Complutense, setena a la classificació amb 10 punts menys. A l'anada, els de Dabanch es van desfer dels madrilenys (1-2) a domicili. El partit d'aquest dissabte, a més, suposarà el debut de Gaby Dabanch al Lluís Serrahima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.