El masculí del Junior visita un CD Terrassa que encara no coneix la victòria aquesta temporada


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El masculí del Junior visita aquest diumenge a dos quarts d'una de la tarda el CD Terrassa a la dotzena jornada de Divisió d'Honor. Els santcugatencs tenen davant un rival que encara no coneix la victòria aquesta temporada i que a l'anada van veure com els de Jorge Dabanch els golejaven per 5 gols a 1.

Bona oportunitat per al Junior per sumar un nou triomf. La visita al camp del penúltim classificat ha de servir perquè els santcugatencs aconsegueixin una victòria en un camp en què els egarencs només una sumat un punt en el que va de temporada, i això va ser a l'octubre a la segona jornada.

Des d'aleshores els de Terrassa només han pogut sumar fora de casa i al seu propi estadi no s'ha mostrat com un equip fort, tot i que s'ha reforçat i han millorat darrerament, com comenta el tècnic del Junior, Jorge Dabach.

Jorge Dabanch

Han fet dos bons partits, un el van perdre per poc i el darrer el van empatar. Crec que seran complicats i necessiten els punts.


Pel que fa als santcugatencs, no cauen en lliga des del 22 d'octubre i porten una bona trajectòria en la competició. Els blau-i-negres només tenen el dubte de Gaby Dabanch.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.