El femení del Junior aconsegueix un treballat triomf davant l'Egara amb un bon primer temps

El femení del Junior d'hoquei herba supera per la mínima l'Egara (3-2) a la jornada 15 de la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres han signat un bon primer temps i han superat el plantejament defensiu egarenc per marxar al descans amb un contundent 3 a 0. La millora de les de Terrassa a la represa ha establert l'equilibri en el partit i el conjunt d'Andrew Wilson ha fregat l'empat en un últim quart en què han estat superiors a les locals.

Un inici igualat ha allunyat el perill de les porteries en els primers compassos de matx. La defensa rocosa de l'Egara ha incomodat un Junior que, si bé és cert que no patia en accions defensives, ha suat per arribar amb encert a l'àrea rival. La millora de les santcugatenques a la recta final del primer quart ha aplanat el camí per dominar amb solvència el segon. La intensitat de les davanteres santcugatenques, que han gaudit de quatre penals-córner, ha posat contra les cordes l'Egara abans del descans.

El gol s'ha resistit fins al minut 22, quan Pauline Brugts ha fet el primer des dels 10 metres. L'empenta santcugatenca no s'ha aturat amb la primera diana i Serrahima ha fet el segon vuit minuts més tard. Sobre la botzina final del primer temps, les santcugatenques han fet el tercer de nou des del penal-córner i Brugts ha certificat el seu doblet particular.

Tot apuntava que la diferència en el marcador seria un cop moral per l'Egara i que el matx acabaria amb golejada blau-i-negra. Les noies de Joan Vidal, però, han sortit un pèl relaxades a la segona part i l'equip d'Andrew Wilson ha recuperat sensacions en el transcurs del tercer quart. Hazuki Nagai ha retallat distàncies i les egarenques han començat a creure en les possibilitats de remuntada. Un gol matiner de l'Egara en l'últim període ha retornat l'emoció al matx i les blau-i-negres han començat a patir pel resultat.

Tot i la insistència visitant, que ha dominat l'últim tram de matx, les de Joan Vidal han sabut patir per certificar de manera matemàtica com a mínim la tercera plaça, que ocupa la Complutense amb els mateixos punts que el Junior.

El tècnic santcugatenc es mostra satisfet amb els tres punts i ja té els ulls posats al play-off.

Joan Vidal

Al final els punts eren determinants i ens col·loquen a la posició que volíem. Tenim tres jornades per corregir coses i estar bé per als play-offs.

La setmana que ve les santcugatenques tenen un duel d'alçada al camp de la Complutense, on es disputaran la segona plaça de cara als play-offs.